maandag 5 november 2012

Ford Nederland introduceert de Transit Custom Sport

Ford voegt een nieuwe Sport uitvoering toe aan de nieuwe Transit Custom lijn. De Sport heeft een zeer uitgebreide standaarduitrusting in combinatie met een sportieve uitstraling.


De Ford Transit Custom Sport is gebaseerd op de luxe Limited en is uitgerust met een sport styling kit, bestaande uit een sportieve voorbumper, zijskirts en wielkastverbreders in carrosseriekleur. Deze sportieve Transit Custom is tevens voorzien van 18-inch lichtmetalen velgen en 235/50 banden. De stoelen zijn met leder en stof bekleed.
De Ford Transit Custom Sport heeft een 114kW/155pk sterke 2.2 TDCi dieselmotor, gekoppeld aan een handgeschakelde 6-versnellingsbak. Deze uitvoering is uitsluitend leverbaar met enkele cabine en korte wielbasis (L1H1).




De Ford Transit Custom Sport heeft een vanafprijs van €27.050,-. Daarbij zijn nog eens een set optiepakketten te bestellen. Het Safety and Comfort Pack (€250,-) bestaat uit zij- en gordijnairbags en een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel. Het Driver Assistance Pack (€400,-) bestaat uit Lane Keeping Alert, Driver Alert, een achteruitrijcamera en parkeersensoren voor + achter.
De nieuwe Ford Transit Custom Sport is per direct te bestellen bij de Nederlandse Ford dealers en is leverbaar vanaf begin 2013.

(bron: Bestelauto.nl)