vrijdag 12 augustus 2011

Fiat lanceert Scudo Black Line Edition

Fiat Professional lanceert in Nederland een speciale uitvoering van de Scudo: de Black Line Edition. Dat gebeurt om te voldoen aan de steeds groeiende vraag naar specifieke, opgewaardeerde modellen van lichte bedrijfswagens.

Nu de industriële en commerciële activiteiten in ons land weer toenemen, groeit ook de vraag naar lichte bedrijfswagens. Ivo Brandsma, Brand Manager Fiat Professional: "Met name die positieve vooruitzichten doen ZZP'ers besluiten een nieuwe bedrijfsauto aan te schaffen voor een efficiënte bedrijfsvoering. De Fiat Scudo, en vooral de aannemersuitvoering, is door de praktische toepassingsmogelijkheden en de moderne motoren uitermate geschikt voor deze doelgroep. Veel ZZP'ers gebruiken een multifunctionele bedrijfsauto ook voor privé-doeleinden. Een extra voordeel van de Scudo Black Line Edition, want dit model is door zijn lage prijs interessant voor die ZZP'er dankzij de lage bijtelling."Zoals de naam al doet vermoeden is de Scudo Black Line Edition voorzien van diverse zwarte designelementen: zwarte 16" lichtmetalen velgen, zwarte VPS sidebars en zwarte roofrails. Daarnaast is de auto voorzien van een dubbele cabine met Glass Look panelen en van speciale Black Line Edition badges op de flanken en achterzijde. Voor de Black Line Edition zijn optioneel diverse accessoires beschikbaar.



Zo is er een luxueuzere versie van de dubbele cabine leverbaar en kan de Scudo van lederen bekleding worden voorzien. Voor de laadruimte is een pakket leverbaar. Deze kan worden uitgevoerd met een grijze vloerbekleding terwijl de wielkasten worden voorzien van grijs ABS. Voor het vastmaken van de lading wordt de Scudo uitgerust met verzonken sjorogen, afgedekt met plastic schotels, en grijze zijwanden met twee bindrails.De Scudo Black Line Edition is gebaseerd op de Scudo LH1 met Pack Look en ramen voor de tweede zitrij. De dubbele cabine is voorzien van speciale zijwanden met een fraai, ingelegd Black Line Edition logo. De uitstraling van het Black Line Edition pakket komt het best tot uiting op een auto met een witte of zilvergrijze carrosseriekleur. De Scudo Black Line Edition wordt aangeboden met een vanafprijs van € 19.995,- excl. BTW/BPM voor de LH1 1.6 MJ-versie. Dit betekent een prijsvoordeel van € 3.670,-. De Scudo Black Line Edition met 2.0 MJ 128 pk motor is er vanaf € 1.495,-

Tekst: Bestelauto