zaterdag 10 april 2010

Peugeot Bipper Pro en Partner Pro

Peugeot heeft per direct een tweetal nieuwe, scherp geprijsde basismodellen voor zowel de Bipper als de Partner in het leveringsprogramma, die beide als aanduiding het woord PRO meekrijgen. De Bipper Pro met de 70 pk sterke 1.4Hdi dieselmotor is geprijsd voor € 9.490 exclusief BTW en BPM. Kiest men voor de 75 pk 1.4 benzinemotor dan betaalt men slechts € 8.490 ex. 

Men krijgt dan een besteller die standaard is uitgerust met onder andere ABS, bestuurdersairbag, stalen scheidingswand, getint glas, follow-me home verlichting en een geluidalarm voor eventueel nog brandende verlichting of een vergeten contactsleutel. 
Ook de Partner Pro, op basis van de 120L1, is aantrekkelijk geprijsd en kost met de 75 pk 1.6Hdi diesel € 11.590 ex BTW/BPM. Met de 90pk 1.6-16v benzinemotor is dat € 10.590 ex. De Partner Pro is standaard uitgerust met onder andere ABS, bestuurdersairbag, schijfremmen rondom, follow-me home verlichting, stalen scheidingswand met ruit, en een geluidalarm voor eventueel nog brandende verlichting of een vergeten contactsleutel. Ook centrale vergrendeling en elektrische ramen maken deel uit van de standaarduitrusting.

(bron: ATW)