vrijdag 22 januari 2010

Renault breidt Fast & Pro uit

Met de toekenning van het Fast & Pro label aan 25 nieuwe vestigingen in Europa in 2009 zet het concept van Renault Trucks zijn internationale ontwikkeling voort. Eigenaars van lichte bedrijfswagens hebben nu ook de garantie dat ze over dienstverlening kunnen beschikken die aan hun specifieke behoeften en beroepsverplichtingen is aangepast.

Fast & Pro is een verkoop- en onderhoudsdienst bij de Renault Trucks dealers die in 2005 als test en het jaar daarop in werkelijke omstandigheden is opgestart. Aan de klanten van lichte bedrijfswagens wordt een dienstverlening op maat aangeboden voor de aankoop, de After Sales en het onderhoud van hun voertuigen. In de werkplaats is een speciale zone gereserveerd voor lichte bedrijfswagens, afgescheiden van de rest van de werkplaats, met alle vereiste technische middelen (gereedschap, hefbrug, onderdelen op voorraad, etc.).
 
In 2009 zijn er in Italië, Nederland en het Verenigd Koninkrijk in totaal 12 nieuwe centra geopend. Zij versterken het al actieve netwerk in Spanje, Tsjechië, Slowakije en Roemenië. Met 13 nieuwe vestigingen en enkele geplande openingen in Frankrijk zal de grens van 80 centra in Europa snel overschreden worden. Renault Trucks Europe bevestigt zo zijn ambitie om tegen eind 2012 over 250 erkende Fast & Pro vestigingen te beschikken.